Χυδαία επίθεση από Ψαριανό σε Ακρίτα – Την αποκαλεί «Σιχαμερό πουτινόσκυλο»

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, έχει ήδη προχωρήσει πάντως σε αναδημοσίευση των φωτογραφιών του Βολοντίμιρ Ζελένσκι - που φέρεται να δίχασαν πολλούς - δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους επιθυμούν να διαστρεβλώσουν το νόημα πίσω από την τοποθέτησή της.

My project 2

Ο Γρηγόρης Ψαριανός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βάλλεται κατά της Έλενας Ακρίτα με αήθης και σαθρούς χαρακτηρισμούς – H ίδια η Έλενα Ακρίτα πάντως, έχει ήδη δώσει τη δική της απάντηση.

Δείτε την ανάρτησή του Ψαριανού:

«Μη γίνεσαι πουτινόσκυλο.

Μη μοιάζεις σε ξεπεσμένες «αστές» που τάχα μου πονάνε για τα νηστικά πουλάκια και τα τραυματισμένα κατσικάκια αλλά κοροιδεύουν έναν ολόκληρο λαό που μάχεται μέχρις εσχάτων για την ελευθερία του και έναν Ηγέτη που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται με κάθε έννομο μέσο.

Μόνο αποτροπή δημιουργεί η τοποθέτηση του και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για τα αληθινά του κίνητρα.

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, έχει ήδη προχωρήσει πάντως σε αναδημοσίευση των φωτογραφιών του Βολοντίμιρ Ζελένσκι – που φέρεται να δίχασαν πολλούς – δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους επιθυμούν να διαστρεβλώσουν το νόημα πίσω από την τοποθέτησή της.

Η αναδημοσίευση της Ακρίτα και η τοποθέτησή της:

«Στο δίλημμα ποιον από τους δυο φασίστες προτιμώ δεν μπαίνω, τέλος.

Κάποιοι δημοσιογράφοι ψέγουν την ανάρτηση μου για τη φωτογράφηση Ζελενσκι ο οποίος ανερυθρίαστα ποζάρει εργαλειοποιώντας ως… σκηνικό την εθνική τραγωδία του λαού του.

Άραγε αυτοί όλοι έχουν καταδικάσει την ιεροσυλία Ζελενσκι με τον εκπρόσωπο του τάγματος Αζοφ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο;

Αυτοί όλοι έχουν καταδικάσει την επονείδιστη σιωπή του για την Κύπρο, τότε που έραψε το στοματάκι του για να μην τα χαλάσει με τον Ερντογάν;

Όχι ε; Ποτέ και με τίποτα, ε;

Ξαναβάζω την επίμαχη φωτογραφία που απεικονίζει ως… concept το αίμα, τα βασανιστήρια, τους θανάτους και τους βιασμούς που έχει υποστεί μέχρι σήμερα ο Ουκρανικός λαός από τον εισβολέα Πουτίν.

Καμαρώστε την».

 

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…