Χυδαία ανάρτηση Μπογδάνου για Πολυτεχνείο: Κατηγορεί γιατρούς ότι «σπέρνουν τον θάνατο»

«Όποιος σπέρνει τον θάνατο, στη Δικαιοσύνη» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη

Η διάθεση συμμετοχής πολιτών, φορέων και κομμάτων στους εορτασμούς για την εξέγερση του Πολυτεχνείου φαίνεται να έχει προκαλέσει αλλεργικό σοκ στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται εμμονικά στην στοχοποίηση όσων επιθυμούν να διαδηλώσουν ή να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις την 17η Νοέμβρη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έσπευσε να «χειροκροτήσει» την πρωτοφανή παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για κάλεσμα γιατρών στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι οι γιατροί, σπέρνουν τον θάνατο. Οι ίδιοι για τους οποίους αυτός και η κυβέρνησή του καλούσαν τον κόσμο να χειροκροτήσει από τα μπαλκόνια του στο προηγούμενο lockdown!

«Δεν χρειάστηκαν τελικά αναφορά αξιόποινων πράξεων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ή επιστολή στον Εισαγγελέα Α.Π.. Αυτεπάγγελτα. Όποιος σπέρνει τον θάνατο, στη Δικαιοσύνη» έγραψε στο Twitter.

 

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…