Ηχηρή απάντηση Καμμένου στις προκλήσεις των Τούρκων

Μετά τον Νίκο Κοντζιά, που έστειλε σαφές μήνυμα προς την Τουρκική πλευρά όσο αφορά τις συνεχώς κλιμακούμενη προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο, ήρθε και η σειρά του Υπουργού Άμυνας να στείλει την δική του απάντηση.

590ef0201dc52430558b458b

Ο Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα πως η Ελλάδα δεν φοβάται την Τουρκία.

«Δεν πρόκειται να υποχωρήσει η Ελλάδα ποτέ», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος. «Τις σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας όπως στην εποχή της κυβέρνησης Σημίτη – Πάγκαλου», πρόσθεσε.

«Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια για το εσωτερικό της Τουρκίας. Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Η απάντηση θα είναι, όμως, συντριπτική αν προκληθούμε από την Τουρκία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Δεν σέβονται τίποτα», είπε ακόμα αναφερόμενος στους Τούρκους και διεμήνυσε στους Ευρωπαίους πως η Ελλάδα φυλά τα σύνορα της Ευρώπης.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις της Αλβανίας και στην εθνικιστική ρητορική που έχει υιοθετήσει, τόνισε πως «οφείλει να έρθει να μιλήσουμε».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…