"Χτύπα, δεν πρέπει να φοβόμαστε", ενήλικας "διδάσκει" το μίσος σε έναν εξάχρονο (βίντεο)

«Αμπάς, χτύπα, δεν πρέπει να φοβόμαστε»! Αυτήν την «παιδαγωγική» παρακίνηση χρησιμοποιεί λιβανέζος για να πείσει εξάχρονο να μη λυπηθεί προσφυγόπουλο…

lebanon 0

«Αμπάς, χτύπα, δεν πρέπει να φοβόμαστε»! Αυτήν την «παιδαγωγική» παρακίνηση χρησιμοποιεί λιβανέζος για να πείσει εξάχρονο να μη λυπηθεί προσφυγόπουλο από τη Συρία και να το χτυπήσει σκληρότερα με ένα ραβδί.  

Το σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «yasour.org», η διεύθυνση της οποίας ανέφερε ότι έλαβε το μήνυμα μέσω μηνύματος κινητού τηλεφώνου, ενώ το περιεχόμενό του δεν έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητες πηγές. Σε αυτό, το παιδί το οποίο φωνάζουν Αμπάς χτυπά καθοδηγούμενο από τουλάχιστον έναν ενήλικα ένα μεγαλύτερο αγόρι, πιθανότατα στην κοιλάδα της Μπεκαά, σε διάφορα μέρη του σώματός του, παρά τα κλάματα και τις ικεσίες του θύματος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Λιβάνου ζήτησε ήδη από τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας να προχωρήσει σε έρευνα. Ο Αμπάς χτυπά αρχικώς με ένα ραβδί το αγόρι στο σώμα και στη συνέχεια το κλωτσά στο καλάμι και του ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ ακούγονται οι φωνές του ενήλικα να παροτρύνει το παιδί να χτυπήσει βιαιότερα το θύμα του.