Newsroom

Newsroom

Χθες ο Γεωργιάδης πανηγύριζε «για ομόφωνη απόφαση κατά Τουλουπάκη» αλλά η συνεδρίαση έγινε σήμερα

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έσπευσαν να πανηγυρίσουν την είδηση

adonis 0

Σε μία ακόμα ανενδοίαστη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πανηγυρίζοντας χθες στο Twitter για την «ομόφωνη απόφαση κατά Τουλουπάκη». Μόνο που η συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την αίτηση ακύρωσης της δίωξης της διεξήχθη σήμερα, Παρασκευή.

Πλήθος δημοσιευμάτων του συστημικού Τύπου αναπαρήγαγε την «είδηση» ότι «ομόφωνα απορρίφθηκε η αίτηση Τουλουπάκη για ακύρωση της σε βάρος της ποινικής δίωξης». Πέραν των ερωτημάτων που εγείρονται για τη δημοσιογραφική ενόραση, εγείρεται η απορία μήπως τα συγκεκριμένα Μέσα συντονισμένα αποπειράθηκαν να καλλιεργήσουν κλίμα και να επηρεάσουν την έκβαση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Δείτε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα:

 

5f24175a825e63609d7ea842
 

 

Σαν τον… Μάρτη που δεν λείπει από την Σαρακοστή, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να κοινοποιήσει στο Twitter την προφητεία των φιλοκυβερνητικών μίντια. Άλλωστε, πρόκειται για τον υπουργό που δηλώσει πως η «Ελ. Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή». Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, βέβαια, τα λόγια αυτά εκστομίστηκαν από έναν «αγανακτισμένο πολίτη».

Το tweet Γεωργιάδη:

Με φόντο τα προαναφερθέντα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, η οποία με αντιδικαιικές πρακτικές βρέθηκε διωκόμενη μετά το φληνάφημα εν είδει πορίσματος του πιεζόμενου αντεισαγγελέα του Αρειού Πάγου Ευ. Ζαχαρή, επισκέφτηκε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταγγείλει τις ωμές παρεμβάσεις στο έργο όσων κλήθηκαν να εξετάσουν το αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε.

Για την ιστορία, η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών δεν έχει βγει ακόμα…

Πηγή: documentonews.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…