Newsroom

Newsroom

Χρυσοβελώνη: Ανησυχητική η σιωπή του Δένδια για τον κουνιάδο του Άδωνι

Η «απόλυτη σιωπή» από την πλευρά του υπουργού Δημόσιας Τάξης για τις αποκαλύψεις τις οποίες έκανε χθες το «Κουτί της…

Η «απόλυτη σιωπή» από την πλευρά του υπουργού Δημόσιας Τάξης για τις αποκαλύψεις τις οποίες έκανε χθες το «Κουτί της Πανδώρας» για τον καταζητούμενο αδελφό της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενίας Μανωλίδου, είναι το πιο ανησυχητικό μέρος της υπόθεσης, όπως τόνισε μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, ζητώντας τη λίστα των καταζητούμενων στην Ελλάδα κακοποιών, στην οποία όμως δεν υπήρχε το όνομα του Γ. Καραγιαννίδη, παρά το γεγονός ότι σε βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σημείωσε εξάλλου ότι θείος του καταζητούμενου είναι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο οποίος προφανώς έχει άμεση πρόσβαση στην Αστυνομία και θα μπορούσε να παρέμβει στην υπόθεση.

«Αν κάποιος αντίστοιχος για τον οποίο υπήρχε ένταλμα ήταν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ή τον ΣΥΡΙΖΑ φαντάζεστε τι θα είχε γίνει», σχολίασε η βουλευτής με νόημα.