Newsroom

Newsroom

Χρυσοχοΐδης: Στέλνει μάχιμους και… «άντερκόβερ» αστυνομικούς στην Ίο (ηχητικό)

«Υπάρχει πολύ ορατός κίνδυνος το νησί να κλείσει»

4928443 0

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προανήγγειλε τοπικό lockdown στην Ίο ενώ ανακοίνωσε ότι αύριο θα σταλούν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγω για συνθήκες συνωστισμού που δημιουργούνται στο νησί, λόγω των χιλιάδων νέων και του μικρού μεγέθους του νησιού.

Κατά την πάγια κυβερνητική τακτική, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, άφησε ισχυρές αιχμές για τους επαγγελματίες του νησιού, λέγοντας ότι δεν λαμβάνουν αρκετά μέτρα και ότι ήδη έχουν επιβληθεί πολλά πρόστιμα.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι Πέμπτη αναμένεται να πάνε στην Ίο πάνω από 30 αστυνομικοί, «πολύ δραστήριοι και μάχιμοι», όπως ο ίδιος είπε, καθώς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δεν έχει δυνάμεις για να κάνει ελέγχους όπως η πανδημία απαιτεί.

«Υπάρχει πολύ ορατός κίνδυνος το νησί να κλείσει»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αφού γνωστοποίησε τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο του Νησιού και τον Νίκο Χαρδαλιά, δήλωσε ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να επιβληθεί μίνι lockdown στην Ίο, δηλώνοντας ότι δεν αποκλείεται το νησί να «κλείσει» για λίγες ημέρες.

«Υπάρχει μια έξαρση των κρουσμάτων λόγω της απροσεξία κάποιων ελάχιστων κακών επαγγελματιών και είναι κρίμα να καταστραφεί το νησί».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη