Newsroom

Newsroom

Χρυσοχοϊδης: "Το ΠΑΣΟΚ εξαϋλώνεται"

Σαφείς αποστάσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας στη ΝΕΤ όπου τόνισε ότι «το…

Σαφείς αποστάσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας στη ΝΕΤ όπου τόνισε ότι «το κεντρικό ζητούμενο στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι κομματικού χαρακτήρα αλλά πολιτικού, καθώς το κόμμα εξαϋλώνεται» και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση λόγω διαχειριστικών λαθών που έχει κάνει.

Τόνισε ότι δεν μιλά για την ίδρυση νέου κόμματος αλλά για την αναδιάταξη των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, παλαιών και νέων ώστε να διαμορφωθεί ένα κόμμα κεντροαριστερής κατεύθυνσης, «Δεν μιλώ για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ο κ. Βενιζέλος είναι εγκλωβισμένος από την αρχή στα λάθη του. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα για μεγάλη αναδιάταξη, να πετάξουμε ότι πρέπει να πεταχτεί και να κρατήσουμε ότι ήταν θετικό, να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους πολίτες», είπε ο πρώην υπουργός, σημειώνοντας ότι «το να καθόμαστε μίζερα και να λέμε ποια θέση πρέπει να πάρει το ΠΑΣΟΚ, οδηγούμε μια ιστορική πορεία της χώρας στον πλήρη αφανισμό».

Απαντώντας στο αν συντάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι συμφωνεί μαζί του όσον αφορά τις διαπιστώσεις του, όμως κρατά αποστάσεις γιατί δεν γνωρίζει ποιες είναι οι επιδιώξεις του. «Δεν χρειαζόμαστε κινήσεις κορυφής, πρέπει να κατέβουμε πάλι στους πολίτες και μαζί τους να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο κίνημα», τόνισε με έμφαση.

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη