Χρυσοχοΐδης: "Να βάλουμε το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων στο συνέδριο"

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ παραπέμπει όλες τις αποφάσεις για ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφεύγοντας ωστόσο να θέσει ευθέως θέμα ηγεσίας στο…

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ παραπέμπει όλες τις αποφάσεις για ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφεύγοντας ωστόσο να θέσει ευθέως θέμα ηγεσίας στο κόμμα. Παρόλα αυτά υποστηρίζει στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «αν βάλουμε το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την παράταξη».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι δημοκρατικός οργανισμός με αρχές και δημοκρατικές διαδικασίες, κορυφαία εκ των οποίων είναι αυτή στην οποία αναφέρεστε: το συνέδριό του. Εκεί εκφράζεται η συνείδηση της βάσης, συζητούνται όλα τα θέματα χωρίς κανένα απολύτως ταμπού και λαμβάνονται καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του. Προέχει λοιπόν η αναγκαιότητα ενός μαζικού, αναγεννητικού συνεδρίου» είναι η απάντηση που δίνει το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θέτει θέμα ηγεσίας.

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός Υποδομών σημειώνει ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος που μια παράταξη του 45% έχει βρεθεί στο 8%» αν και υποστηρίζει ότι  υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα «που κινείται εκτός της σύγκρουσης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και αναζητά διέξοδο και προοπτική».

Τονίζει ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο πυρήνας της Κεντροαριστεράς που χρειάζεται η χώρα προσθέτοντας ότι «η Κεντροαριστερά είναι αυτή που μπορεί να  τις διασφαλίσει με συναινέσεις,  και όχι ο  νεοσυντηρητισμός και οι ανεύθυνες φωνές του λαϊκισμού και της επιστροφής στο χθες».

«Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να προωθηθούν οι αλλαγές. Χρειαζόμαστε όλα τα ρεύματα του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με νέες προωθητικές συμφωνίες, χωρίς επετηρίδες και διακρίσεις. Κοινή δράση, κοινή πορεία με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς» συμπληρώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναφερόμενος, τέλος, στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ ρίχνει γέφυρες «με όσους θέλουν να αγωνιστούμε μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, για μια δίκαιη Ένωση». «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεκαθαρίσει, γιατί όχι; Πάμε μπροστά για μια θέση ελπίδας στο νέο κόσμο, στη νέα εποχή που ζούμε» καταλήγει ο υπουργός Υποδομών.

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Κρήτη

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα