Χρυσοχοΐδης: Δεν περνά κανείς χωρίς νόμιμα έγγραφα

Την ίδια στιγμή ενισχύονται οι δυνάμεις στρατού και αστυνομίας στα σύνορα

ek xrsx

Στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας στον Έβρο, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εκτιμώντας πως οι χιλιάδες στοιβαγμένοι άνθρωποι στα σύνορά μας, ήρθαν γιατί τους διώχνει και τους χρησιμοποιεί η Τουρκία.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση και ταυτόχρονα δυσάρεστη. Χιλιάδες δυστυχισμένοι άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορά μας. Δεν έχουν έρθει εδώ από μόνοι τους, τους διώχνει τους απωθεί και τους χρησιμοποιεί η γείτονα χώρα, η Τουρκία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Η Ελλάδα έχει σύνορα, η Ευρώπη έχει σύνορα και τα σύνορα οι Έλληνες τα φυλάμε», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Νωρίτερα ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο με δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού και στα νησιά με 52 σκάφη του Λ.Σ. και του πολεμικού ναυτικού να επιχειρούν.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…