Χρυσό βραβείο στο Νοσοκομείο Ηρακλείου... για το φαγητό του

Ξεχωριστό παράδειγμα αποτελεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου αποδεικνύοντας ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική απ' ότι πολλές φορές η προπαγάνδα για το δημόσιο σύστημα υγείας θέλει να παρουσιάζει. Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα απέσπασε χρυσό βραβείο στην ενότητα New Trends & Innovations, στα Estia Awards 2019για την ποιότητα σίτισης που προσφέρει στους ασθενείς κάτι το οποίο σχετίζεται μάλιστα άμεσα με την απόφαση για απομάκρυνση των εργολάβων - εταιρειών. 

NewsRoom 14/11/2018 | 11:43

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος: 

 "Μετά από 2,5 χρόνια απομάκρυνσης των εργολάβων σίτισης και καθαριότητας και των συνεχών προσπαθειών βελτίωσης της παρεχόμενης διατροφής προς τον ασθενή, μια χρυσή διάκριση μεταξύ πολλών μεγάλων  εταιρειών του χώρου εστίασης και γαστρονομίας απ’ όλη την Ελλάδα, απέσπασε το Τμήμα Διατροφής του ΠαΓΝΗ, καθώς με την υποψηφιότητά του με τίτλο «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σε ένα Ελληνικό Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Η περίπτωση του Τμήματος Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου», έλαβε το χρυσό βραβείο (Gold), στην ενότητα New Trends & Innovations, στα Estia Awards 2019.

Η Τελετή απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στις 19:30, στο Μουσείο Μπενάκη, στην Αθήνα.

Η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ στο πλαίσιο της εφαρμογής της ολικής ποιότητας, επικεντρωμένη στις ιδιαιτερότητες των πολιτών, έχει θέσει ως κύριο στόχο την παροχή ασφαλών και εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τον πολίτη, σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ συγχαίρει το σύνολο του προσωπικού του Τμήματος Διατροφής και όλους τους εμπλεκόμενους για την συγκεκριμένη βράβευση,  που είναι αποτέλεσμα συστηματικής και μεθοδικής ομαδικής εργασίας.

Η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ο σεβασμός προς τον πολίτη υποχρέωσή μας, η διοίκηση συνεχίζει και θα συνεχίσει να επιδιώκει τη διαρκή  βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρονται στο νοσοκομείο μας, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του υπουργείου Υγείας.