Χρυσή Αυγή: Εγκαταλείπει τη ναζιστική οργάνωση και ο τελευταίος της ευρωβουλευτής

Ο μοναδικός ευρωβουλευτής που είχε απομείνει στη ναζιστική οργάνωση, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή

konstantinou Assistants

Μετά την αποτυχία εισόδου στη Βουλή, που στέρησε από τη Χρυσή Αυγή τις βουλευτικές έδρες, αλλά και την αποχώρηση του εκλεγμένου ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού, ο μοναδικός ευρωβουλευτής που είχε απομείνει στη ναζιστική οργάνωση ήταν το παλιό στέλεχός της Αθανάσιος Κωνσταντίνου. Αυτό, όμως, ίσχυε μέχρι τις 21/8/2020, μιας και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αυτή ήταν η μέρα αποχώρησης και του ίδιου από τη Χρυσή Αυγή. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Ο Αθ. Κωνσταντίνου ήταν στρατιωτικός γιατρός και συμμετείχε στη Χρυσή Αυγή από τη δεκαετία του 80 (αρθρογραφούσε με το ψευδώνυμο Λύκος), όντας μάλιστα στενός οικογενειακός φίλος του Ν. Μιχαλολιάκου. Αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι στις ευρωεκλογές του 2019 το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ξεκινούσε από το Κ (δεν υπήρχαν δηλαδή υποψήφιοι με επώνυμο από Α μέχρι Κ) προκειμένου το όνομά του να είναι πρώτο και να εξασφαλιστεί η εκλογή του (δεύτερο ήταν το όνομα του Λαγού και ακολουθούσαν επώνυμα από το Λ και κάτω…). Ο Αθ. Κωνσταντίνου είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η απόφαση της οποίας αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων τον μήνα Οκτώβριο.

Με την αποχώρηση του Αθ. Κωνσταντίνου, στερεύει και η τελευταία (επίσημη) πηγή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, μιας και στελέχη της είχαν διοριστεί ως “συνεργάτες” του στο Ευρωκοινοβούλιο (η πρώην υπεύθυνη έκδοσης της εφημερίδας “Εμπρός” Δημοπούλου, ο υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” Ν. Κωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο Αθανάσιος Κουράκος, κλπ). Θυμίζουμε ότι – πριν τον Αθ. Κωνσταντίνου – είχαν αποχωρήσει όλοι οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, τόσο το 2014 (Συναδινός, Επιτήδειος, Φουντούλης) όσο και το 2019 (Λαγός).

Πηγή: jailgoldendawn.com

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.