Newsroom

Newsroom

Χρυσές Σφαίρες: Φαβορί η ταινία "Birdman"

Τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ με την ταινία «Birdman» (O…

goldenglobesreut

Τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ με την ταινία «Birdman» (O Άνθρωπος Πουλί) του Μεξικανού σκηνοθέτη Αλεχάντρο Ινιάριτου να βρίσκεται πρώτη στην κούρσα με 7 υποψηφιότητες. Ακολουθούν οι ταινίες Boyhood και The Imitation Game.

Το Birdman είναι υποψήφιο στις κατηγορίες «καλύτερης κωμικής ταινίας», «καλύτερου κωμικού ηθοποιού» για τον πρωταγωνιστή της, Μάικλ Κίτον, καλύτερης ηθοποιού και ηθοποιού δευτέρου ανδρικού ρόλου (για την Έμμα Στόουν και τον Έντουαρντ Νόρτον αντίστοιχα).

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη των ταινιών «Βαβέλ» και «Χαμένες Αγάπες», πραγματεύεται την ιστορία ενός παλιού ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες με υπερήρωες. Εκείνος, επιστρέφει στα πλατό θέλοντας να κερδίσει και πάλι τη δόξα στο θέατρο. Το φιλμ έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων στα Sag Awards, τα βραβεία που απονέμει το συνδικάτο των ηθοποιών του Χόλυγουντ.

Μία συμπαραγωγή Γαλλίας- Γερμανίας- Ισραήλ, η ταινία «Gett: η δίκη της Βιβιάν Ανσάλεμ» διαγωνίζεται στην κατηγορία καλύτερης ξένης ταινίας ανακοίνωσαν οι ηθοποιοί Κέιτ Μπεκινσέιλ και Πέτερ Κράους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.

Στις τηλεοπτικές σειρές το Fargo έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες (5) ενώ την ακολουθεί η σειρά «True Detective».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…