Χρυσαυγίτικο παραλήρημα από Τζήμερο: Ποιος θα προστατέψει τους μαθητές από τους σταλινοφασίστες του ΚΚΕ;

Ο Τζήμερος σχολίασε την επίθεση στη Σταυρούπολη και έκανε τους Ναζί της ΧΑ να νιώσουν αμήχανα

NewsRoom 29/09/2021 | 12:36

Άλλα επίπεδα πολιτικής αθλιότητας από τον Θάνο Τζήμερο που πλέον αναπαράγει τη χρυσαυγίτικη ατζέντα και ρητορική χωρίς κανένα προκάλυμμα. 

Σχολιάζοντας τις εικόνες φρίκης που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, ο Τζήμερος έφτασε στο σημείο να επιβραβεύσει εμμέσως τις δολοφονικές επιθέσεις με καδρόνια, μολότοφ και σουγιάδες εφόσον στοχεύουν στην εξολόθρευση του «κομμουνιστικού κινδύνου».

«Ποιος θεσμός θα προστατέψει τους μαθητές από τους σταλινοφασίστες του ΚΚΕ; Ποιος θα αντιδράσει όταν οι σταλινοτραμπούκοι προσπαθούν να μπουκάρουν στο σχολείο για να κάνουν κατάληψη;

Ποιος θα απαγορεύσει την κομματική διείσδυση στα σχολεία;», έγραψε αναλυτικά ο Τζήμερος σε ακόμα μία ντροπιαστική ανάρτηση.

Ευτυχώς όμως ο Θάνος Τζήμερος δεν είναι μόνος... Γιατί κατά σύμπτωση μόλις χθες, το «Μέτωπο Νεολαίας» Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τους μαθητές στη Σταυρούπολη που «απέκρουσαν» τα συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων.

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγχαίρει τους μαθητές του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς.

Συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων.

Ορθώς λοιπόν η μαθητική κοινότητα της Σταυρούπολης απομάκρυνε τους αριστεριστές συμμορίτες κάνοντας αυτό που η πολιτεία αρνείται να πράξει καλύπτοντας τους χαϊδεμένους της «ταξικούς επαναστάτες», αναφερόταν αναλυτικά στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.