Χρύσα Ρώπα: «Είμαι κάργα #MeToo – Όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους» (video)

Καταιγιστική η Χρύσα Ρώπα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και το ελληνικό #MeToo. 

ropa 1

Καλεσμένη στο “Πρωινό” βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Θέλω να πω περαστικά στον Πέτρο τον Φιλιππίδη. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να είναι περαστική, όσον αφορά το θέμα της υγείας του», είπε στην αρχή της συνέντευξης η Χρύσα Ρώπα και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι κάργα #MeToo. Όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους. Όχι μόνον ότι αφορά τον Πέτρο αλλά και τις άλλες περιπτώσεις. Είμαι κάργα #MeToo και δεν το συζητώ καθόλου».

Για την υπόθεση Λιγνάδη σχολίασε: «Επί της ουσίας αυτό το γεγονός μου είναι ασύλληπτο και το κρατάω μακριά. Οι βιασμοί, η παιδεραστία, αυτή η περίπτωση… Δεν το αντέχω το περιεχόμενο αυτής της υπόθεσης. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω ούτε εγκεφαλικά, ούτε ψυχικά. Όμως με προβληματίζει η αντιμετώπιση των τρίτων γύρω από αυτό. Βγαίνουν δράκοι, απίστευτα πράγματα προσβλητικά, μειωτικά, σεξιστικά. Έχει ξεφύγει πια. Νιώθω ότι είναι επιθεώρηση. Το νιώθω επιθεώρηση αυτό το πράγμα».

«Το να αυτοπροσδιορίζεσαι ως μεγάλος ηθοποιός μου φαίνεται λίγο περίεργο. Καταλήξαμε ότι αυτός ο βρωμερός κλάδος που είναι όλοι ένα κρεβάτι θέλει να κάνει κακό σε έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο, οραματιστή, τόσο καλό, ευγενικό, τόσο συμπονετικό, που έπαιρνε τα παιδάκια σπίτι του. Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον συνάδελφο, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ».

Για την υπογραφή της επιστολής εναντίον του Αλέξη Κούγια σχολίασε: «Εννοείται υπέγραψα την επιστολή. Είναι σαν να γυρνάμε το μπλουζάκι ανάποδα. Αυτό το παράλογο μόνο αν το λύσεις σαν μια λογική». 

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό