Newsroom

Newsroom

Χριστούγεννα η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Interview

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το θέμα της ταινίας, η επίσημη πρεμιέρα του «The Interview» θα προβληθεί σε πολυκινηματογράφο…

the interview wide

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το θέμα της ταινίας, η επίσημη πρεμιέρα του «The Interview» θα προβληθεί σε πολυκινηματογράφο του Ντάλας, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η ταινία της Sony Pictures θα αποκαλυφθεί στο κοινό, μόλις λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική αναβολή της αρχικής πρεμιέρας, εξ αιτίας της καταστροφικής διαδικτυακής επίθεσης που δέχτηκαν τα πληροφορικά συστήματα της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Ο Τιμ Λιγκ ιδρυτής της αλυσίδας των multiplex Alamo Drafthouse με έδρα το Τέξας, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η Sony Pictures εξουσιοδότησε την εταιρεία του να προβάλλει την ταινία. 
Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό σε πόσες αίθουσες θα προβληθεί η αμφιλεγόμενη ταινία, ενώ ένας ακόμη κινηματογράφος στην Ατλάντα, το Plaza Atlanta ανακοίνωσε ότι επίσης θα προβάλει την ταινία. Προς το παρόν η Sony δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο.

Το περιεχόμενο της ταινίας είναι πλέον γνωστό. Πρόκειται για παρωδία που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας για τη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και θεωρείται πως προκάλεσε μια σοβαρή κυβερνοεπίθεση κατά των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Sony Pictures. Για την διαδικτυακή επίθεση την οποία η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής χαρακτήρισε σοβαρή η Ουάσιγκτον κατηγόρησε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…