Χρήστος Συριώτης για Φιλιππίδη: Μας εξευτέλιζε συστηματικά (video)

Νέες… βολές κατά Φιλιππίδη, από συναδέλφους του  στον χώρο του θεάτρου, που μιλούν  για την συμπεριφορά του σκηνοθέτη-ηθοποιού και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους συναδέλφούς του. Αυτή την φορά οι  νέες... βολές εκτοξεύθηκαν δια στόματος Χρήστου Συριώτη

NewsRoom 28/11/2021 | 12:18

Ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης, μιλώντας στο Mega,  αναφέρθηκε σε μία δυσάρεστη περίοδο της ζωής του, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν οι στιγμές που πέρασε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον καιρό που συνεργάζονταν.

«Δεν θα ξαναδούλευα με τίποτα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αλαζονεία, έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα στην παράσταση. Είμαστε μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από εκείνον και κάναμε επίσημη καταγγελία στη ΣΕΗ. Η έπαρση και η αλαζονεία οδήγησαν σε αυτη τη συμπεριφορά. Η επαρση οδηγούσε σε αυτές χυδαίες συμπεριφορές. », ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, διέψευσε το δημοσίευμα εφημερίδας που έγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης τον εξευτέλιζε όταν είχε καρκίνο. «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, ο τίτλος της εφημερίδας είναι παραπλανητικός», διευκρίνισε.

Για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά ήταν και στην καθημερινότητά του. Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας. Βίωσα κάτι απάνθρωπο με τον Φιλιππίδη όταν συνεργαζόμασταν την περίοδο που είχα καρκίνο. Ήταν δύσκολο για όλους μας να δουλεύουμε μαζί του, το κλίμα ήταν αρρωστημένο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο για να μην παίξουμε μαζί του, μας εξευτέλιζε συστηματικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.