Ζαραλίκος «ξαναχτυπά»: Καταπληκτική ποιότητα ζωής…γιατί γελάτε κύριοι; (Video)

«Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τα σκάνδαλα μας»

NewsRoom 09/02/2022 | 12:37

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέστρεψε με νέο απολαυστικό βίντεο στο οποίο και πραγματεύεται την «καταπληκτική ποιότητα ζωής» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό», έγραψε πριν από μερικές μέρες στον πρωθυπουργικό του λογαριασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ξεσήκωσε ένα γιγάντιο κύμα οργής αλλά και τρολαρίσματος.

Η συγκεκριμένη ατάκα του πρωθυπουργού έγινε viral  και το Twitter βάλθηκε να του αποδείξει γιατί η Ελλάδα δυστυχώς... δεν είναι μια χώρα με #καταπληκτική_ποιότητα_ζωής.

Το παραπάνω θέατρο παραλόγου φυσικά ενέπνευσε τον Ζαραλίκο, ο οποίος επέστρεψε (μόλις χθες, 08/02) με νέο φρέσκο βίντεο.

«Και, ναι, γιατί γελάτε κύριοι; Το γεγονός πως θρηνούμε καθημερινά πάνω από 100 συνανθρώπους μας και μέλος της κυβέρνησης παραδέχτηκε, γελώντας, πως μοίραζαν σακούλες με λεφτά στους νεκρούς της Ηλείας, για να κερδίσουν ψήφους, δεν επηρεάζει καθόλου τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια λέει, «Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τα σκάνδαλα μας, με τον Άδωνι μας, με την διαφθορά μας, με το μέσο νοικοκυριό να στενάζει, από την ακρίβεια, με την Novartis μας, με την χούντα μας, με όλα…».

Δείτε το βίντεο