Χρησμός «Λάικας»: Εμφανίστηκε η Μαρέβα, άρα πάμε σε εκλογές

H πρόβλεψη της Λάικας στη στήλη Μπάμπουσκα του Documento φαίνεται να βασίζεται σε πολύ χειροπιαστά στοιχεία. Να ετοιμαστούμε για κάλπες;

5349952

Αναμφίβολα πάμε σε εκλογές. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι επανεμφανίστηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα θα μου πείτε ήταν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και ήταν ίσως μια αυτοτελής δραστηριότητα, αλλά όπως και να το κάνουμε έκανε αίσθηση η επανεμφάνιση.

Επιμένω πάντως ότι κάτι έχει συμβεί και πάμε σε στρατηγική επανόδου. Για παράδειγμα, στα κινητά των συντακτών που καλύπτουν Μέγαρο Μαξίμου και κυβέρνηση άρχισαν να φτάνουν μηνύματα που αναγγέλλουν τις δραστηριότητες της κυρίας του κυρίου πρωθυπουργού, πράγμα που είχε σταματήσει για καιρό.

Τώρα σε αυτούς που αναρωτιούνται «μα καλά, είναι δυνατόν το Μέγαρο Μαξίμου να ανακοινώνει τι κάνει η Μαρέβα;» θα απαντήσω ότι αυτό το ερώτημα αποτελεί μια μικρότητα, καθότι αυτά που συνδέουν το ζευγάρι μπορεί να είναι τόσο ισχυρά που δεν φαντάζεται κοινός νους. Εσονται εις σάρκαν μίαν. Εδώ άλλοι έχουν λογαριασμό με κοινή φωτογραφία στο Twitter.

Πάντως η απόφαση να «εξαφανιστεί» η Μαρέβα ωφέλησε το ελληνικό δημόσιο, αφού δεν υπάρχει πλέον στο Μαξίμου αποσπασμένος δημοσιογράφος (και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ) με αρμοδιότητα να καταγράφει ποιοι και τι γράφουν για την αυτοκράτειρα του Μεγάρου.

Απόσπασμα από τη στήλη Μπάμπουσκα του Documento

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…