Χρησιμοποιούσε το συνεργείο αυτοκινήτων για "καβάτζα" ναρκωτικών (photos)

Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 45χρονος Έλληνας, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. Ειδικότερα,…

02042014gada nark1

Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 45χρονος Έλληνας, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για Έλληνα που διακινεί ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, εντοπίσθηκε αυτός και εξακριβώθηκε η οικία διαμονής του καθώς και το συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης κατελήφθη να έχει αποκρύψει στο συνεργείο, με σκοπό την διακίνηση, 387 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 549 κιλών. Ο δράστης συνελήφθη και κατασχέθηκε η προαναφερθείσα ποσότητα κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…