Newsroom

Newsroom

"Χρησιμοποίησα μία ακραία έκφραση για να δείξω τον αποτροπιασμό μου": Τι απαντά ο Τσουκαλάς για τη δήλωσή του (βίντεο)

«Χρησιμοποίησα μία ακραία έκφραση για να δείξω τον ακραίο αποτροπιασμό μου» επισημαίνει ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Τσουκαλάς σχετικά με τη δήλωσή…

dimitris tsoykalas

«Χρησιμοποίησα μία ακραία έκφραση για να δείξω τον ακραίο αποτροπιασμό μου» επισημαίνει ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Τσουκαλάς σχετικά με τη δήλωσή του για τον άνθρωπο από το Μαρόκο που έχασε τη ζωή του.

«Επί χρόνια υπερασπίζομαι το αντιρατσιστικό κίνημα. Ενδέχεται να χρησιμοποίησα μία ακραία έκφραση για να δείξω τον ακραίο αποτροπιασμό μου για αυτά τα οποία βλέπουμε και για τους θανάτους, με μετανάστες οι οποίοι προσπαθούν να βρουν το δικό τους μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουκαλάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί κάποιος να απομονώνει δύο λέξεις ενώ υπάρχει και συνέχεια».

«Πρέπει κάποιος να κατανοήσει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν και εκφράσεις τέτοιου είδους για να δείξουν έναν ακραίο αποτροπιασμό. Μπορεί να είναι μία ακραία έκφραση αλλά δείχνει μία πραγματικότητα που ζούμε αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε και σημείωσε ότι μετά από το σάλο που προκλήθηκε δεν θα έλεγε ξανά αυτή την φράση.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους