Χρεοκοπία επιχειρημάτων από τον Άδωνι

Ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος τόνισε εμφατικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό…

georgiadis 35

Ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος τόνισε εμφατικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM: “Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ φαίνεται πως ξέμεινε από επιχειρήματα και είπε να συνδιάσει την γνωστή του πλέον λέξη “χρεοκοπία” με τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Ο γνωστός τηλε-εκδότης φαίνεται με την γνωστή επανάληψη των δηλώσεων του, πρακτική που πρωτοεφαρμόστηκε σε χώρα του βορρά στο πλαίσιο ενός καταστροφικού για την ανθρωπότητα καθεστώτος, να προσπαθεί να παίξει τα τελευταία του χαρτιά, ώστε να φανεί χρήσιμος στο παρόν καθεστώς που υπηρετεί.
Δυστυχώς οι αναφορές του στον κίνδυνο της χρεοκοπίας, λες και είναι σε συνεννόηση με κύκλους του χρηματιστηρίου είναι αν μη τι άλλο αρκετές.

  1. 30 Ιουλίου 2014 Real FM “Κίνδυνος χρεοκοπίας υπάρχει στην Ελλάδα σε περίπτωση που υπάρχει παρατεταμένη κυβερνητική αστάθεια”
  2. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αντ1 “Σημασία δεν έχει αν θα με σατιρίσουν οι Αρβύλα, ο Θέμος ή ο Λάκης αλλά να μη χρεοκοπήσουμε”
  3. Η πλέον χαρακτηριστική τον Σεπτέμβριο του 2014 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA https://www.youtube.com/watch?v=P3eKayw1Wvs

Θα πρέπει βέβαια να υπενθυμίσουμε εδώ ότι σύμφωνα με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα.
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.
Βέβαια δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός την επομένη των εκλογών, για να μην πούμε και πριν από αυτές, να στραφεί ενάντια στους τωρινούς ηγέτες του, που ούτως ή άλλως πριν την επιστροφή του στην ΝΔ λοιδορούσε και να επιδοθεί στο επίσης προσφιλές του άθλημα της κυβίστησης.  

 

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι