Ηράκλειο: Δάκρυα και αναμνήσεις στο φιλικό για τον Ευγένιο Γκέραρντ (video & εικόνες)

Σε φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο "Γεντί Κουλέ" οι πρώην παίκτες του Ολλανδού κόουτς αντιμετώπισαν τους φίλους του "Μίστερ" και οι στιγμές είναι μοναδικές και ανατριχιαστικές.

5a1349541dc524a8308b4567

Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του, Κώστας Φραντζέσκος, λύγισε μπροστά του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και η συγκίνηση ήταν πολύ έντονη.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα με τον… Γκεραρντάκη έχοντας πάντοτε τη συντροφιά της συζύγου του να γνωρίζει ένα απίστευτο standing ovation και να καταχειροκροτείται τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρησή του.

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φίλοι του πρώην προπονητή βρέθηκαν στο τερέν του ηρακλειώτικου γηπέδου και έδωσαν έναν αγώνα τιμώντας έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.

Για το ιστορία και μόνο, καθώς μετά από τέτοιες στιγμές το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα οι «Φίλοι του Γκεράρντ» επικράτησαν με 4-0 των «Παιδιών του Γκέραρντ».


Τα έσοδα από το φιλικό θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως” και στην “Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give”. Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στον ΟΦΗ, δίνουν το παρών σε αυτό το φιλικό και η εμβληματική μορφή του “Μίστερ” είναι εκείνη που… γεμίζει το γήπεδο.

“Είναι ωραία συναισθήματα. Βρεθήκαμε αρκετές γενιές μαζί. Εύχομαι να το χαρεί ο κόσμος έξω, αξίζει για έναν άνθρωπο που μας ένωσε”. ανέφερε ο Κώστας Φραντζέσκος, μιλώντας για την εκδήλωση και για τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Το Γεντί Κουλέ έβαλε τα καλά του και τίμησε όπως του αξίζει τον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ.


Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του και αποθέωσαν το μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε ποτέ στο πάγκο του ΟΦΗ, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που προκάλεσε τρομερές αναμνήσεις, ρίγη συγκίνησης και αρμόζει στο ήθος του ανδρός.

Με αυτόν προπονητή ο ΟΦΗ πήρε το μοναδικό τρόπαιο της ιστορίας του, το Κύπελλο Ελλάδας το 1987. Σταμάτησε την καριέρα του το 2010.

Ο 77χρονος Ευγένιος Γκέραρντ επέλεξε να μείνει για πάντα στην Κρήτη, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε και τις εγχειρίσεις που ακολούθησαν.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…