ΗΠΑ: Μελάνια και Ιβάνα τσακώνονται για το ποια είναι η… Πρώτη Κυρία

Να τραβήξει με κάθε τρόπο την προσοχή με σκοπό να προωθήσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Raising Trump» προσπαθεί η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ που θεωρεί τον εαυτό της ως την πραγματική Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

59dc95431dc524166f8b49d7

Η πρώην σύζυγος του ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία μιλώντας στο ABC News αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να μιλάει με τον πρώην σύζυγό της περίπου μία φορά κάθε 14 ημέρες έχοντας τον απευθείας νούμερο του Λευκού Οίκου.

Παράλληλα, είπε ότι δεν μπορεί να τον καλεί πιο συχνά «γιατί η Μελάνια είναι εκεί και δεν θέλω να γίνω αντικείμενο ζήλιας, ή κάτι αντίστοιχο, καθώς βασικά είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: Είμαι η πρώτη κυρία, έτσι;».

Η εκπρόσωπος της Μελάνιας Τραμπ, Στέφανι Γκισάμ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μια τέτοια δήλωση και αντέδρασε λέγοντας ότι τα σχόλια της Ιβάνα δεν έχουν «ουσία».

«Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ουσία στη συγκεκριμένη δήλωση. Είναι δυστυχώς μόνο για να κάνει θόρυβο και να εξυπηρετήσει προσωπικά σχέδια. Η κυρία Τραμπ αισθάνεται τιμή που κατέχει τον ρόλο της πρώτης κυρίας και που ζει στην Ουάσιγκτον», κατέληξε η Στέφανι Γκρίσαμ. 

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…