Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: 18χρονη μετέδωσε live το τροχαίο και μετά φώναζε "Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δε με νοιάζει" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θάνατο της 14χρονης αδερφής της μετέδωσε με live streaming μια 18χρονη κοπέλα στις ΗΠΑ, λέγοντας στη συνέχεια: «Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δεν με νοιάζει».

5975fa341dc52490348b464c

Η 18χρονη Obdulia Sanchez, από το Στόκτον, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο Λος Μπάνος της Καλιφόρνια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 14χρονη αδερφή της, Jacqueline Sanchez και να τραυματιστεί μια ακόμα φίλη τους που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που προκαλεί φρίκη είναι ότι η ασυνείδητη νεαρή μετέδωσε με live streaming τη στιγμή του θανάσιμου δυστυχήματος στον λογαριασμό της στο Instagram, καταγράφοντας μάλιστα τον εαυτό της να ξεστομίζει το αδιανόητο, διακηρύσσοντας ότι «σκότωσε την αδερφή της αλλά δεν την νοιάζει».

Στο υλικό που μετέδωσε live στο Instagram η ίδια η Obdulia, φαίνεται να μιλάει η ίδια στην κάμερα ενώ οδηγεί ενώ το αμάξι πέφτει κάποια στιγμή πάνω σε έναν φράχτη και καταλήγει σε ένα λιβάδι.

Στις σκηνές που ακολουθούν, εμφανίζεται το άψυχο κορμί της 14χρονης αδερφής της την ώρα που οι φίλοι τους, ανήλικη και αυτή βρισκόταν στο πίσω κάθισμα καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης η Obdulia ακούγεται να λέει: «Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δεν με νοιάζει. Σκότωσα την αδερφή μου. Ξέρω ότι θα πάω στη φυλακή αλλά δεν με ενδιαφέρει. Συγγνώμη μωρό μου».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τα δύο ανήλικα κορίτσια στο πίσω κάθισμα δεν φορούσαν ζώνη, ενώ όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο του δυστυχήματος η μεθυσμένη 18χρονη αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη, ασκώντας μάλιστα βία ενάντια στους αστυνομικούς.

Μέλη της οικογενείας Sanchez επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη έφηβη που θα γιόρταζε τα 15α της γενέθλια την επόμενη Κυριακή σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο, ενώ η συνομήλικη φίλη της βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.


Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…