Newsroom

Newsroom

House of Gucci: Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga «λάμπουν» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκότ «House of Gucci» με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga και θέμα την πολυτάραχη ιστορία της θρυλικής οικογένειας στον χώρο της μόδας.

gucci

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Ρίντλεϊ Σκοτ, εξιστορεί τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ) και την πτώση της δυναστείας της οικογένειας Gucci στον χώρο της μόδας. Η Lady Gaga υποδύεται την κοσμική Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο, η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάσθηκε για την «ενορχήστρωση» της δολοφονίας του, όταν την παράτησε για μια νεαρότερη της γυναίκα.

Εξέτισε 18 χρόνια στη φυλακή όπου και της δόθηκε το παρατσούκλι «Μαύρη Χήρα». Αφέθηκε ελεύθερη το 2016. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθικό άτομο», λέει η Gaga ως Πατρίτσια, «Είμαι όμως δίκαιη». Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και φόνου, το δράμα θα εξερευνήσει τι πραγματικά σημαίνει ένα όνομα, τι αξίζει, και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια οικογένεια για τον απόλυτο έλεγχο.

Το trailer της ταινίας ντύθηκε μουσικά με την τεράστια επιτυχία τoυ τέλους των 70s, «Heart of Glass» του αμερικάνικου συγκροτήματος Blondie.

Κινηματογραφημένο στην Ευρώπη, το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή της Lady Gaga στη μεγάλη οθόνη μετά την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», το 2018, για την οποία η δημοφιλής σταρ κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…