Newsroom

Newsroom

House of Cards – Δείτε το επίσημο trailer του τρίτου κύκλου

Η τρίτη σεζόν του πολυαναμενόμενου House of Cards, βγαίνει στον διαδικτυακό χώρο Nertflix από τις 27 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο…

house of cards

Η τρίτη σεζόν του πολυαναμενόμενου House of Cards, βγαίνει στον διαδικτυακό χώρο Nertflix από τις 27 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer!

Ήταν 1η Δεκεμβρίου του 2014 , όταν το Netflix ανακοίνωσε ότι η γνωστή σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια θεατών μέσα από τη διαδικτυακή φόρμα, συνεχίζεται. Ο τρίτος κύκλος ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου 2015, ενώ το Netflix έχει βρει «δρόμους», ώστε όλο και περισσότεροι θεατές να παρακολουθούν τη σειρά νόμιμα, σχεδόν σε όλο τον κόσμο. 

Η «σφαγή» ξεκινά λοιπόν ξανά το 2015. Ο αδίστακτος γερουσιαστής Francis Underwood (Κέβιν Σπέισι) με τη συνδρομή της επίσης απρόβλεπτα σκληρής συζύγου του Claire (Ρόμπιν Ράιτ) συνεχίζει την ίντριγκα και απογειώνει τη μηχανορραφία προκειμένου να επιτύχει τον ένα και μοναδικό του στόχο: να εκδικηθεί όσους τον απογοήτευσαν ή τον πρόδωσαν στο δρόμο του προς την εξουσία. 

Ο χαρακτήρας του είναι ευθέως βασισμένος στον Ριχάρδο ΙΙΙ, ενώ η σειρά είναι μια προσαρμογή της αρχικής δραματικής σειράς που προβλήθηκε από το BBC το 1990, με τον ίδιο τίτλο, η οποία βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Michael Dobbs, βρετανού πολιτικού και συγγραφέα. 

Αυτό ωστόσο που θεωρείται κομβικό στη σειρά, είναι η σχέση του γερουσιαστή με τη σύζυγό του, μία σχέση που απέχει από την εικόνα ενός παραδοσιακού ζευγαριού, αλλά που ωστόσο είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων τους. Τι τους ενώνει; Είναι και οι δύο αμοραλιστές, αδίστακτοι, δόλιοι και ηγετικοί χαρακτήρες. Ισότιμοι. Πάνω που ο ένας πάει να επιβληθεί, ο άλλος τον βάζει στη θέση του. Μοιάζει σαν η υπέρτατη δύναμη του ζευγαριού αυτού να είναι προορισμένη να λειτουργεί μόνο εντός των πλαισίων του γάμου, παρ’ όλες τις δυσκολίες. 

Είναι η δεύτερη online παραγωγή του Netflix και η πρώτη που κέρδισε Emmy. Ο Κέβιν Σπέισι και η ερμηνεία του είναι ένας από τους κυρίαρχους λόγους που η σειρά κέρδισε και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η επιλογή και των υπολοίπων προσώπων του καστ είναι εξαιρετικά προσεκτική: Ρόμπιν Ράιτ, Μάικλ Κέλι,Κέιτ Μάρα, Κόρει Στολ, Κρίστεν Κόνολι και άλλοι. 

Πηγή: in.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…