Hot Doc: Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, αποκαλύπτει το Hot Doc, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτουμε, ο Γεωργιάδης βρίσκεται ένα βήμα πριν το εδώλιο, αφού ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε εναντίον του δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και εξακολούθηση.

Αποκαλύπτουμε ολόκληρο το κατηγορητήριο των 213 σελίδων όπως το συνέταξαν οι μολδαβικές Αρχές και στο οποίο περιλαμβάνονται με λεπτομέρειες οι ερωτικές συνευρέσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συμβούλου του Μητσοτάκη με ανηλίκους.

Διαβάστε ακόμη τι ρόλο έπαιξαν η Αστυνομία και οι εισαγγελικές Αρχές. Πώς προσπάθησαν να καλύψουν την υπόθεση και γιατί τελικά καθυστέρησε η άσκηση της ποινικής δίωξης. Πώς η υπόθεση έγινε «μπαλάκι» και γιατί αδράνησαν οι ανακριτικές Αρχές, χωρίς μάλιστα να καταθέσουν αίτημα δικαστικής συνδρομής ώστε να πάρουν τη δικογραφία.

Αποκαλύπτουμε ακόμη, τι δείχνουν τα DVD των μολδαβικών Αρχών από το δωμάτιο του Γεωργιάδη, όπου φαίνονται όσα έκανε στους ανήλικους.

Διαβάστε ακόμη, τι αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις ανηλίκων στις Αρχές της Μολδαβίας και τι προκύπτει από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες του Γεωργιάδη. Ακόμη πώς σκιαγραφείτε το προφίλ ενός ανηλίκου – θύματος του Γεωργιάδη από το κέντρο καταπολέμησης του trafficking της Μολδαβίας.

Διαβάστε ακόμη στο Hot Doc

Ταβέρνα έκαναν το ιστορικό κτίριο της Διεύθυνσης Σμυριδωψείων: Ένα μνημείο της σύγχρονης ιστορίας της χώρας αντί να προστατευθεί αφέθηκε στην τύχη του, τσιμεντώθηκε και γέμισε με τραπεζάκια ταβέρνας.

Απολογία Βαξεβάνη: «Ζούμε μια λογική και νομική αντίφαση» – όσα είπε και αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης στην απολογία του κατά τη διάρκεια της δίκης του μετά από μήνυση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Το αντίο της Ντίλμα: Πώς έληξε η πιο παρανοϊκή και πιο τραυματική κυβερνητική αλλαγή στην πρόσφατη δημοκρατική ιστορία της Βραζιλίας – η άνοδος και πτώση της πάλαι ποτέ επαναστάτριας.

Γκουλνάρα Καρίμοβα: Πώς η διάσημή ποπ σταρ κόρη του αποθανόντος ηγέτη του Ουζμπεκιστάν μετατράπηκε από πιθανή διάδοχο σε παρία.

Το «επιστημονικό δίδυμο» που μπορεί να διαχειριστεί τον τρόμο: Τι λέει στο Hot Doc για τη διαχείριση του τρόμου που προκαλεί το Ισλαμικό Κράτος, ο διάσημος γαλλοτυνήσιος ακαδημαϊκός, ψυχαναλυτής και σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης, Φέθι Μπενσλάμα.

Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς: Η ιστορία του Ιωάννη Βατάτζη που ως αυτοκράτορας της Νίκαιας έκανε αναδασμό της γης, διεύρυνε τη φορολογική βάση, απάλυνε τους φτωχούς από υπερβολικά βάρη, τιμώρησε τους διαφθορείς κι έφτασε να αγιοποιηθεί.

Ένας ποιητής… εκτός νόμου: Η ζωή του ληστή ποιητή Τσαρλς Ερλ Μπόουλς που έγινε θρύλος με το όνομα «Μαύρος Μπαρτ».

100 χρόνια Dada: Το κίνημα που στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν παντού κυριαρχεί η φτώχεια, ο θάνατος κι ένα άκρατος εθνικισμός, έβγαλε αυθάδικα τη γλώσσα σε κάθε σύστημα και εξουσία.

Λουκάς Κατσίκας: Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας» ξεδιπλώνει τις σκέψεις του στο Hot Doc.

Γιάννος Περλέγκας: Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο Αδαής και ο παράφρων» του Τόμας Μπέρνχαρντ που τον Σεπτέμβριο μεταφέρεται στη σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» μιλάει αποκλειστικά στο Hot Doc.

Λίμπυ Τατά Αρσέλ: Η ελληνίδα ψυχολόγος και ομότιμη καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης μιλάει στο Hot Doc για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Με το διωγμό στην ψυχή» που για πρώτη φορά εξετάζει το διαγενεαλογικό τραύμα της μικρασιατικής καταστροφής.


Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

"Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό" λέει ο πατέρας Αντώνιος…