Newsroom

Newsroom

Το HOT DOC αντιγράφετε, μην ντρέπεστε να το γράψετε…

Καταλαβαίνουμε πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει…αβαβά, αλλά κάπου υπάρχει κι ένα όριο. Το HOT DOC εδώ και…

hotdoc

Καταλαβαίνουμε πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει…αβαβά, αλλά κάπου υπάρχει κι ένα όριο. Το HOT DOC εδώ και πολύ καιρό, όταν άλλα μέσα ενημέρωσης έκλειναν τα μάτια νυσταγμένα από το φαγοπότι των διαφημίσεων που το ΚΕΕΛΠΝΟ μοίραζε δεξιά κι αριστερά, με απανωτά του δημοσιεύματα έχει αποκαλύψει το ρόλο του Κέντρου ως εργαλείο της διαφθοράς με πρόσχημα την πρόληψη για τα λοιμώδη νοσήματα.

Στο τρέχον τεύχος του, το περιοδικό μας δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Σε μία από τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης που περιέχει το πόρισμα, οι επιθεωρητές διαπιστώνουν πως το ΚΕΕΛΠΝΟ “βάφτισε” επιδημικό λοιμώδες νόσημα τον καρκίνο για να φτιάξει μια αντικαρκινική καμπάνια προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ που τελικά ανέθεσε στην εταιρία Mindwork Business Solutions, της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλας Νικολοπούλου.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αναπαράχθηκε από πολλά μίντια, και καλά έκαναν αφού γνωρίζουν την αξιοπιστία των ρεπορτάζ μας. Θα όφειλαν, ωστόσο, να αναφέρουν και την πηγή της πληροφόρησής τους, που δεν είναι άλλη από το HOT DOC. Δεν τους ζητούμε να δείξουν…ηρωισμό και να εκδηλώσουν  συναδελφική αλληλεγγύη στις απανωτές διώξεις του Κώστα Βαξεβάνη και των συνεργατών του. Θα θέλαμε, ωστόσο, τουλάχιστον τα στοιχειώδη που απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία…  

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…