Newsroom

Newsroom

Χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας 40.000 σπίτια στη Βουδαπέστη

Περίπου 40.000 σπίτια έμειναν την Τρίτη χωρίς ηλεκτροδότηση στα προάστια της Βουδαπέστης, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την πρωτεύουσα…

budapest fog

Περίπου 40.000 σπίτια έμειναν την Τρίτη χωρίς ηλεκτροδότηση στα προάστια της Βουδαπέστης, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών της χώρας, το παχύ στρώμα πάγου, τουλάχιστον 10 εκατοστών, που δημιουργήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας είχε ως αποτέλεσμα την πτώση κλαδιών και δέντρων, απειλώντας ολόκληρα δάση σε υψόμετρο άνω των 400 μέτρων.

Στη Βούδα, την πλευρά της Βουδαπέστης όπου υπάρχουν λόφοι, ο δήμαρχος της περιοχής απηύθυνε έκκληση στις οικογένειες να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για να μην κινδυνεύσουν.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας διεκόπη η λειτουργία των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς σε πολλές περιοχές, ενώ η περιφερειακή οδός γύρω από την πρωτεύουσα της χώρας έκλεισε για αρκετά χιλιόμετρα, αφού υπήρχαν φόβοι κατάρρευσης ενός καλωδίου υψηλής τάσης.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…