Newsroom

Newsroom

Χωρίς μέσα μεταφοράς και ταξί σήμερα η Αθήνα

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και των…

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και των ιδιοκτητών ταξί.
Οι εργαζόμενοι σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν από χθες 48ωρη απεργία, ενώ σήμερα προστίθενται και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακός, ΟΣΕ .
Σημειώνεται ότι μετά από προσφυγή που έκανε η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες) η χθεσινή απεργία των εργαζομένων στο Μετρό κρίθηκε παράνομη.
Οι αυτοκινητιστές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 το πρωί στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς θα συγκεντρωθούν στις 12.00 το μεσημέρι.
Κυκλοφοριακά προβλήματα
Αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στην είσοδο της Αθηνών – Λαμίας από Αττική Οδό έως Αχαρνών, στην Λ.Αλεξάνδρας, στην είσοδο της Λ.Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην Λ.Κηφισού, από Πέτρου Ράλλη, στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας από Ψυχικό, στην Καλλιρρόης και στην Λ.Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, στην Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λ.Συγγρού, στην Βασ. Αμαλίας και περιμετρικά του Λιμανιού Πειραιά.
Σημειώνεται ότι για σήμερα δεν ισχύει το μέτρο του δακτυλίου.
Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων
Απεργούν για δεύτερη ημέρα, στο πλαίσιο της 48ωρης κινητοποίησής τους, οι Ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο ενιαίο μισθολόγιο.
Σε κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου και σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12 μ. έως τις 12.30 μ.μ. προχωρούν σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.
http://www.ethnos.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…