Newsroom

Newsroom

Χωρίς μάρτυρες υπεράσπισης ο Πέτρος Φιλιππίδης – Θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες

Την Παρασκευή θα ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Filipidis 1

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρέθηκε στο “Happy Day” και μίλησε για τη στάση που αναμένεται να κρατήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην επικείμενη δίκη.

“Δηλώνει αθώος από την πρώτη στιγμή. Εδώ και πάρα πολλούς μήνες υπάρχει μονόπλευρη ενημέρωση του κοινού. Τραυματίζεται και ακυρώνεται το τεκμήριο της αθωότητας και από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από τη δικογραφία. Έχει μεγάλη διαφορά ο βιασμός από την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε επιχειρώντας να αποδώσει τις κατηγορίες στον «δύσκολο» χαρακτήρα του πελάτη του: 

“Η βασική κατηγορία έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του, όχι ότι είναι βιαστής, αλλά ότι ήταν αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του και προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα, δεν είναι βιαστής. Στο ακροατήριο που θα είναι “παρών” ο Φιλιππίδης και οι καταγγέλλουσες, θα υπάρχουν απαντήσεις για όλα”.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα έχει μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι εναντίον του θα καταθέσουν η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη. “Έχω μιλήσει με φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του, είχαμε συμφωνήσει να μιλήσουν για την προσωπικότητά του, γιατί για τις πράξεις δεν ξέρει κανείς εκτός από τον ίδιο και τις καταγγέλλουσες, όμως τελικά μου είπαν ότι “με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, φοβόμαστε τη διαπόμπευση και μη χάσουμε τη δουλειά μας”.

 

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…