Hollywood: Συλλογή υπογραφών ενάντια στη χρήση αληθινών όπλων μετά το τραγικό περιστατικό με τον Baldwin

Πληθαίνουν οι φωνές των ηθοποιών του Hollywood που εναντιώνονται στη χρήση πραγματικών όπλων στα γυρίσματα 

Untitled design 2021 11 04T155840.457 1

O θάνατος της Halyna Hutchins από αληθινές σφαίρες που βρέθηκαν κατά λάθος στα χέρια του Alec Baldwin, προκάλεσε ένα τεράστιο ντόμινο εξελίξεων στην καρδιά του Hollywood

Πρώτος εμφανίστηκε να κάνει δηλώσει ακόμα και ο «σκληρός» του Hollywood, Dwayne Douglas Johnson, ο οποίος δήλωσε ότι πλέον θα απαγορέψει τη χρήση πραγματικών όπλων στα πλατό των μελλοντικών ταινιών του: «Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ ξανά αληθινά όπλα. Θα χρησιμοποιούμε όπλα από καουτσούκ και θα φτιάχνουμε τις σκηνές στα μοντάζ».

Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, οδήγησε σε μια τεράστια εκστρατεία συλλογής υπογραφών ενάντια στη χρήση αληθινών όπλων στα κινηματογραφικά αλλά και τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και ηθοποιοί όπως ο Ben Affleck, αλλά ακόμα και ο Tom Cruise, είχαν πάρει θέση στο παρελθόν κατά της χρήσης αληθινών όπλων στα γυρίσματα 

Μάλιστα, ο Μπεν Άφλεκ είχε δηλώσει ότι: «Είναι περίεργη η αίσθηση να έχεις ένα όπλο στραμμένο πάνω σου, παρόλο που σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή ότι δεν είναι γεμάτο και δεν θα πυροβολήσει, επειδή είσαι στο γύρισμα μιας ταινίας».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…