Ηλικιωμένος στη Ρόδο ασέλγησε στην 11χρονη κόρη γιατρού μέσα σε Κέντρο Υγείας

Ο ηλικιωμένος εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του γιατρού στο Κέντρο Υγείας, στο οποίο είχε μεταφερθεί ύστερα από τροχαίο, για να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

5a61e9f01dc52465508b45e7

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πατέρας της 11χρονης ήταν απασχολημένος με τη δουλειά του για να «στριμώξει» το κοριτσάκι

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, όπου ένας 

Όπως αναφέρει η «δημοκρατική», σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο 72χρονος είδε το ανήλικο κοριτσάκι να περιφέρεται στο Κέντρο όπου υπηρετεί ο πατέρας του και επιχείρησε να του δώσει ένα φιλί, αλλά η μικρούλα κατάφερε να τού ξεγλιστρήσει. Λίγες ημέρες μετά, όταν ο ηλικιωμένος ξαναπήγε στο Κέντρο Υγείας για να τού γίνει αλλαγή των επιθεμάτων, φέρεται να οδήγησε το κοριτσάκι σε έναν αθέατο χώρο, όπου ασέλγησε σε βάρος του!

Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Ο γιατρός εξέτασε την κόρη του και βρήκε στο κορμάκι της σημάδια που μαρτυρούσαν προσπάθεια για κακοποίηση!

Ο 72χρονος δράστης κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αποκύημα της φαντασίας του κοριτσιού, αλλά συνελήφθη και θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό