Χίος: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ εκτός υπηρεσίας – Έσπασαν οχήματα, φώναξαν τουρκόσπορους τους ντόπιους

Άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά ρούχα, γκλομπ, χημικά και κράνη επιτίθενται στους συγκεντρωμένους κατοίκους φωνάζοντάς τους «τουρκόσπορους» πριν την αποχώρησή τους από το λιμάνι Μεστών της Χίου

Άλλη μία περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας, ήρθε να προστεθεί στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες σε Λέσβο και Χίο, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επιτίθενται βίαια σε κατοίκους των νησιών.

Μια πρωτοφανή «παράσταση» έδωσαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» από το λιμάνι Μεστών της Χίου.

Άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας την πολιτική τους περιβολή, χρησιμοποίησαν υπηρεσιακό εξοπλισμό της αστυνομίας. Πήραν γκλοπ, φόρεσαν κράνη και ασπίδες, έριξαν δεκάδες χημικά και πέτρες προς τους συγκεντρωμένους τους οποίους έβριζαν και τους έκαναν χυδαίες χειρονομίες.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τον επικεφαλής τους.

Στη συνέχεια, πήδηξαν την περίφραξη του λιμανιού και άρχισαν να σπάνε οποιοδήποτε αυτοκίνητο βρέθηκε μπροστά τους με μανία.

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…