Newsroom

Newsroom

Χίος: «Ανεπιθύμητοι» οι στρατιώτες σε δύο καφετέριες

Ως γεγονός δεν είναι καινούργιο αλλά υπήρχε η εντύπωση ότι ατόνησε το τελευταίο διάστημα λόγω κρίσης ή έξαρσης εθνικών ζητημάτων, που τονίζουν την ουσιαστική παρουσία του Στρατού στο νησί.

prokimaia 0

Αναφερόμαστε στην απαράδεκτη και παράνομη στάση ιδιοκτητών Καφετεριών, που άμεσα ή έμμεσα λένε σε στρατιώτες ότι είναι… ανεπιθύμητοι ως πελάτες, αφού προφανώς περιορίζονται στην λήψη για παράδειγμα ενός καφέ.

Αυτό καταγγέλθηκε μάλιστα και με τον πιο επίσημο τρόπο, αφού σε επίσκεψη την περίοδο των γιορτών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών σε Φυλάκια του νησιού μας και στο ερώτημα τους προς τους στρατευμένους αν έχουν κάποιο παράπονο, ανέφεραν ότι δύο Καφετέριες στην Προκυμαία, τις οποίες μάλιστα κατανόμασαν, τους λένε ευθέως ότι δεν σερβίρουν στρατιώτες.

Σημειώνεται εκτός του ηθικού μέρους του πράγματος, η στάση αυτή είναι και παράνομη αφού κανένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκτός αν εμφανώς είναι χωρίς άδειο τραπέζι, δεν μπορεί να αρνηθεί στον οποιονδήποτε παροχή υπηρεσιών.

Πηγή: Αλήθεια Χίου

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…