Χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική (photos)

Περισσότεροι από 30.000 κόσμου υπολογίζονται μέχρι στιγμής και συνεχώς αυξάνονται οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στην…

2178505 1

Περισσότεροι από 30.000 κόσμου υπολογίζονται μέχρι στιγμής και συνεχώς αυξάνονται οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στο κέντρο της Αθήνας.


Γύρω από το Σύνταγμα, τα Προπύλαια και την Ομόνοια, όπου έχουν συγκεντρωθεί πέρα από το ΠΑΜΕ και διάφορες φοιτητικές και εργατικές οργανώσεις, καθώς επίσης συνταξιούχοι. Θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους, ενώ κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.


Κουτσούμπας: «Η αντίσταση, ο αγώνας και η λαϊκή συμμαχία είναι η λύση»

«Για να μην έχουμε άλλα χαμένα χρόνια, για να αντιμετωπίσουμε τον εμπαιγμό, τον αποπροσανατολισμό, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τα διάφορα δικομματικά παιχνίδια, τον δρόμο δείχνει σήμερα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του σε όλη τη χώρα και αγκάλιασε πάνω από 1.000 οργανώσεις εργαζομένων, του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της νεολαίας, των αγροτών και των γυναικών» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας μιλώντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.


Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας και η λαϊκή συμμαχία είναι η λύση για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για κατάργηση της φοροληστείας και ανάκτηση όλων των απωλειών των προηγούμενων χρόνων». Κάλεσε τον λαό «να γυρίσει την πλάτη σε όσους δήθεν υπόσχονται νέες κυβερνητικές λύσεις και στους νέους μεσσίες που θα μας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους».


Ο ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι ανανεώνεται το ραντεβού για τη μεγάλη πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου και κάλεσε σε οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το συμφέρον του λαού και το καλό του τόπου.



Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…