Χίλια "μπράβο" στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον "υπ’αριθμό ένα δημόσιο κίνδυνο", έναν ηλικιωμένο καστανά… (δείτε φώτος)

[…]

thessaloniki 16

«Συγχαρητήρια» αξίζουν στους επτά αστυνομικούς με κράνη της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς, τον οποίο και συνέλαβαν. Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία υποστήριξε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, δεν ήθελε να του κατάσχουν το καρότσι του κι εξαιτίας της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι, ενώ την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά.

Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός, κι όλα αυτά για έναν ηλικιωμένο καστανά.

dsc00660