Newsroom

Newsroom

Χέρι – χέρι MAT και νεοναζί στα Εξάρχεια (εικόνα)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία από την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στα Εξάρχεια από την ΕΛΑΣ, όπου άνδρας τον ΜΑΤ είναι «παρέα» με έναν νεοναζί.

mat 0

Η επίμαχη φωτογραφία, που φέρεται να είναι από την επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας σε καταλήψεις όπου έμεναν πρόσφυγες στα Εξάρχεια, προκαλεί πολλά ερωτήματα. Τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter του ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπαμπούλιας, όπου φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ να μιλάει με έναν νεοναζί.

Ο αστυνομικός που βρίσκεται έξω από το κτίριο της μίας εκ των καταλήψεων που εκκενώθηκαν, φαίνεται να… πίνει καφεδάκι με άντρα που φοράει μπλούζα που γράφει Opposta Fazione, που είναι το όνομα ιταλικής νεοναζιστικής ομάδας, γνωστή για βίαιες πράξεις ρατσιστικού μίσους στην Ιταλία.

Τόσο η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όσο και ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις σχέσεις νεοναζιστικών ομάδων με την αστυνομία, αλλά και να απαντήσουν για τη σχέση του απεικονιζόμενου νεοναζί με την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…