Χέρι-χέρι και επίσημα ΝΔ και "Παραπολιτικά" με πρωταγωνιστή τον Άδωνη

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως σταματάει τις τηλεπωλήσεις εξαιτίας του σάλου που είχε προκληθεί από τις πωλήσεις των γνωστών νανογιλέκων τα οποία δεν είναι τίποτα παραπάνω από απάτη, όπως πολλά χρόνια πριν είχε αποκαλύψει το τηλεοπτικό «Κουτί της Πανδώρας».

5a819b421dc524ac1a8b4585

Γνωστός για τις παντός είδους κυβιστήσεις του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν μπόρεσε να τηρήσει την υπόσχεσή του κι έτσι επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά πλατό απ’ όπου θα σχολιάζει την επικαιρότητα και φανταζόμαστε, θα πουλάει τα βιβλία του ή εν πάση περιπτώσει την όποια πραμάτεια του. 

Διαβάστε σχετικά: Ορφάνεψε ο κλάδος των τηλεπωλήσεων – Αποσύρεται ο Άδωνης

Αν πάντως στην περίπτωση του Άδωνη Γεωργιάδη έχει κάτι ενδιαφέρον, δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισε να επιστρέψει στο «γυαλί». Αυτό για να είμαστε ειλικρινής το περιμέναμε, αφού δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα τηρούσε για καιρό κάτι το οποίο έχει δηλώσει. 

Αντιθέτως είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι την εκπομπή του θα την παρουσιάζει στο διαδικτυακό κανάλι των «Παραπολιτικών», όπως τα ίδια μας ενημερώνουν με δημοσίευμά τους το οποίο αναφέρει πως «ο γνωστός πολιτικός σχολιάζει καθημερινά, με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα…» αλλά και πως θα πρόκειται «για την πιο ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκπομπή που έγινε ποτέ».

Με άλλα λόγια, ΝΔ και «Παραπολιτικά» δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα αφού βρίσκονται και επίσημα σε συνεργασία μέσω της καθημερινής παρουσίας του αντιπροέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα προπαγανδίζει τις πολιτικές θέσεις του μέσω ενός δημοσιογραφικού οργανισμού

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν η σχέση αυτή των «Παραπολιτικών» με τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι έμμισθη ή αν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα πληρώνει τον δημοσιογραφικό οργανισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να διαφημίζεται. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…