Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα-Άγιοι Ανάργυροι-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.
Υπενθυμίζεται ότι η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα διεκόπη στις 06:10 λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κτίριο πλησίον της γραμμής στο ύψος της οδού Λιοσίων, με εντολή της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
H αμαξοστοιχία IC 50 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αναχώρησε με 75 λεπτά καθυστέρηση.
Τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνας εμφανίζουν καθυστερήσεις λόγω του παραπάνω περιστατικού και αναμένεται να ομαλοποιηθούν σταδιακά.
Διαβάστε επίσης:
Στη φυλακή οι κουμπάροι του Αυγενάκη για υπόθεση trafficking: Τι υποστήριξαν
Τέμπη: Πλακιάς κατά Φλωρίδη και Μητσοτάκη – «Μπάζωσαν τα παιδιά μας, τώρα μπάζωσαν και τη δίκη»
Μαρινάκης κατά Ράδιο Αρβύλα: «Δολοφονούν χαρακτήρες με τον μανδύα της σάτιρας» – Η απάντηση του Α. Κανάκη
Από τον ψευδοπροφήτη Καχάνε στον αρμαγεδδώνα Τραμπ και Νετανιάχου
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια