The Hellacopters και Blues Pills στο Release Athens 2022

Διπλό χτύπημα από τους διοργανωτές ανήμερα των γενεθλίων του φεστιβάλ

clutch1 0

Μια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής επεφύλασσαν οι διοργανωτές του Release Athens ανήμερα της συμπλήρωσης έξι χρόνων από την 1η Ιουνίου 2016 όταν ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι του φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε από το ελληνικό κοινό, καθώς ανακοίνωσαν ότι οι The Hellacopters θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα!

Το σουηδικό συγκρότημα, μαζί με τους συμπατριώτες του Blues Pills που επιστρέφουν στη χώρα μας μετά τις συναυλίες του 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστεί την Τρίτη 19 Ιουλίου κάτω από τους Αμερικανούς Clutch που είναι headliners της βραδιάς.

Οι The Hellacopters θεωρούνται, δικαίως, ένα από τα πιο επιδραστικά σουηδικά rock συγκροτήματα με σημαντικά βραβεία (Swedish Grammy, Kerrang κτλ.), δεκάδες εκατομμύρια streams και περιοδείες με ιστορικές μπάντες όπως οι Rolling Stones, Kiss, Black Sabbath, ZZ Top και Foo Fighters.

Οι Hellacopters επανενώθηκαν το 2016 και έκτοτε έχουν αποδειχθεί μια ασταμάτητη δύναμη, με εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα Sweden Rock, Psycho Las Vegas, Hell fest, Roskilde. Με την εμφάνισή τους στο Release Athens 2022 θα ικανοποιηθεί ένα μεγάλο απωθημένο πολλών ετών για τους φανατικούς φίλους της μπάντας στην Ελλάδα αφού αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η κορυφαία rock μπάντα από τη Σουηδία θα επισκεφτεί τη χώρα μας, έχοντας μάλιστα στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Eyes of Oblivion» που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου 2022!

Oι Blues Pills θα πλαισιώσουν τους Clutch και τους Hellacopters σε μια βραδιά γεμάτη ασταμάτητο και παθιασμένο rock’n’roll!

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους μπήκε κατευθείαν στα ευρωπαϊκά charts και αγαπήθηκε από τους πάντες! Το 2020, κυκλοφόρησαν τον τρίτο τους δίσκο, «Holy Moly!», το οποίο γνώρισε την αποθέωση από τους κριτικούς χάρη στο υπέροχο, ψυχεδελικό rock τους και τη, γεμάτη ένταση και ψυχή, φωνή της Elin Larsson που συχνά συγκρίνεται με την Janis Joplin και την Amy Winehouse.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 35€ στο:

www.releaseathens.gr/event/clutch/ αλλά και στο δίκτυο www.viva.gr

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά εκπτωτικά πακέτα εισιτηρίων για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό:

· Clutch, The Hellacopters, Blues Pills (19/7/22, Πλατεία Νερού) + Slipknot, Sepultura & more tba (23/7/22, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)

· Clutch, The Hellacopters, Blues Pills (19/7/22, Πλατεία Νερού) + Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, The K’s, The Noise Figures (2/7/22, Πλατεία Νερού) προς 70€ (κέρδος 15€)

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…