Newsroom

Newsroom

Χειρουργήθηκε ο Σιόβας – τουλάχιστον δύο μήνες εκτός

Χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος θα λείψει τουλάχιστον δύο μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.  Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός,…

siovas 0

Χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος θα λείψει τουλάχιστον δύο μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος υπέστη κάταγμα του έξω σφυρού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και θα ξεκινήσει άμεσα την θεραπευτική αγωγή που θα του χορηγηθεί, προκειμένου να επιστρέψει «σιδερένιος» στα γήπεδα. Αν και είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα σχετικά με τον χρόνο επιστροφής του στην ενεργό δράση, εντούτοις το διάστημα αυτό υπολογίζεται σε 2-3 μήνες.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά απίθανη τη συμμετοχή του και στα δύο ματς των 16 του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αναμένεται να επισπεύσει την μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο. Ο νεαρός στόπερ, εκτός απρόοπτου, θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των Πειραιωτών, καθώς η συμφωνία που υπήρχε με τον Πανιώνιο προέβλεπε την ένταξή του το προσεχές καλοκαίρι.