Newsroom

Newsroom

Χειριστήριο σου… ρουφά το αίμα όταν χάνεις! (video)

Είσαι gamer; Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα χειριστήρια στις κονσόλες next – gen εκτός από δόνηση προσφέρουν και άλλα καλούδια…

blood sport 3117086b

Είσαι gamer; Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα χειριστήρια στις κονσόλες next – gen εκτός από δόνηση προσφέρουν και άλλα καλούδια όπως πολύχρωμα φωτάκια και οθονίτσες.  Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα το χειριστήριο της παιχνιδομηχανής σας να ρούφαγε λίγο από το… αίμα σας κάθε φορά που χάνατε;!

Η πρωτοποριακή ιδέα ονομάζεται Blood Sport, και ζητά χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter. Υπόσχεται όχι μόνο να ματώσει την τσέπη σας, αλλά και τα χέρια σας στην κυριολεξία! Όταν λέμε να ματώσετε, δεν εννοούμε τις άχαρες και ανεπιθύμητες φουσκάλες στους αντίχειρες, μετά από εξαντλητικό gaming. Το χειριστήριο  βαμπίρ αναγάγει σε άλλο επίπεδο τον ανταγωνισμό και μας λέει στην κυριολεξία «αν δεν νικήσεις θα ματώσεις»!

Το Blood Sport είναι συμβατό με όλες τις γνωστές κονσόλες, ενώ ο gamer, ενεργοποιώντας τη δόνηση (rumble pack) όποτε αυτός επιθυμεί (π.χ. όταν «τρώει» γκολ, ξύλο ή σφαίρες σε αντίστοιχα παιχνίδια), μια βελόνα – με τη βοήθεια της «πειραγμένης» μητρικής πλακέτας του μοχλού – ρουφάει αίμα από το χέρι του!

Οι εμπνευστές της ιδέας, Brand & Grotesque, έχουν θέσει ως αρχικό στόχο το ποσό των 140,000 λιρών. Επίσης σκαρφίστηκαν -για να μη θεωρηθεί βάρβαρη η ιδέα τους- να προτείνουν, το αίμα που θα συλλέξει το Blood Sport να δωρίζεται για επιστημονική και ιατρική χρήση! Αν θες να δοκιμάσεις το χειριστήριο, μπορείς να πας σπίτι των παιδιών και να έχεις την εμπειρία αντί 2,840 λιρών!

Δείτε το βίντεο

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…