Χατζηνικολάου, Παπαχελάς, Πρετεντέρης, ξεπλένουν, καθαρίζουν, απολυμαίνουν

Προκειμένου ο «ατσαλάκωτος» να παραμένει ατσαλάκωτος έχει στηθεί γύρω του ένα στεγνοκαθαριστήριο και σιδερωτήριο μαζί που τον διατηρεί συνεχώς πάλλευκο και καλοσιδερωμένο.

352559 stigmiotupo othones 2021 11 18 231430 1

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα δεν είναι ότι βρισκόμαστε ανά εκατομμύριο κατοίκων (μαζί με κάποιες χώρες της ανατολικής Ευρώπης) στην πρώτη θέση της Ε.Ε. σε θανάτους από τον κορωνοϊό. Το μεγάλο πρόβλημα με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού δεν ήταν η πρωτοφανής για την Ελλάδα οικολογική καταστροφή των 1.300.000 καμένων στρεμμάτων, μακράν η χειρότερη οικολογική καταστροφή χώρας στην Ευρώπη. Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν. Είναι άχρηστοι αριθμοί.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία, είναι πως μέσα από αυτά τα άχρηστα στατιστικά στοιχεία ο «ατσαλάκωτος» θα καταφέρει να παραμείνει ατσαλάκωτος. Ώστε να μπορέσει να επανεκλεγεί και να μας κυβερνήσει απερίσπαστος για άλλα τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα επειδή οι νεκροί είναι επίμονοι και ενοχλητικοί και χαλούν το image του «ατσαλάκωτου», σκεφτόμαστε να τους μετράμε με άλλη μέθοδο που θα τους μειώνει κατά 20%. Μ’αυτή την άλλη μέθοδο μέτρησης και με μια αναδρομική εφαρμογή της, αντί για τους 17.100 νεκρούς από κορωνοϊό, θα είχαμε μόλις 13.600 νεκρούς. Άρα θα είχαμε μια αυτόματη ανάσταση 3.500 νεκρών ανθρώπων!

Προκειμένου λοιπόν ο «ατσαλάκωτος» να παραμένει ατσαλάκωτος έχει στηθεί γύρω του ένα στεγνοκαθαριστήριο και σιδερωτήριο μαζί που τον διατηρεί συνεχώς πάλλευκο και καλοσιδερωμένο. Ένα στεγνοκαθαριστήριο-σιδερωτήριο που εξαφανίζει νεκρούς και καμένα στρέμματα και εμφανίζει κρεβάτια ΜΕΘ και πυροσβεστικά αεροπλάνα. Και όταν ξαφνικά εμφανίζεται μια «φιλότουρκη», «αναιδής» Ολλανδέζα με ένα κόκκινο καπέλο και αρχίσει τις αντιπαθητικές ερωτήσεις, ορμούν επάνω της οι χειριστές του στεγνοκαθαριστήριου-σιδερωτήριου Πρετεντέρης, Παπαχελάς και Χατζηνικολάου και την βάζουν στη θέση της. Διότι αυτοί οι τύποι είναι οι στυλοβάτες του «ατσαλάκωτου» συστήματος. Ανησυχούν για το αστικό καθεστώς που κινδυνεύει και βάζουν πλάτη για να το στηρίξουν.

Την ίδια στιγμή που το στεγνοκαθαριστήριο-σιδερωτήριο κάνει τη δουλειά του, οδηγήθηκαν στη φυλακή δυο νεαροί που συνελήφθησαν στον Πειραιά για ρίψη μολότοφ. Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, τόσο η κατοχή όσο και η ρίψη μολότοφ είναι πλέον κακουργήματα. Υπενθυμίζουμε ότι ελεύθεροι κυκλοφορούν οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν και σκότωσαν μετά από καταδίωξη τον δεκαοκτάχρονο άοπλο Νίκο Σαμπάνη.

Στην «ατσαλάκωτη» Ελλάδα είναι μεγαλύτερο έγκλημα να πετάς μολότοφ από το να
σκοτώνεις ανθρώπους.
Στη Σάμο εικοσιπεντάχρονος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν θα περάσει από δίκη και κινδυνεύει με δεκαετή φυλάκιση, διότι η βάρκα με την οποία ερχόταν από την Τουρκία και μετέφερε πρόσφυγες ανατράπηκε μ’αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο εξάχρονος γιός του.

Κατηγορείται για «διακινδύνευση της ζωής του παιδιού του». Είναι στη γραμμή του αφηγήματος που διακινείται ότι οι κακοί Μουσουλμάνοι δεν αγαπούν τα παιδιά τους όπως εμείς οι καλοί Χριστιανοί.

Η κανονικότητα του Μητσοτάκη, του Πρετεντέρη, του Παπαχελά και του Χατζηνικολάου είναι η σκοτεινή κανονικότητα της σήψης και της παρακμής. Προσπαθούν να την εξωραΐσουν πείθοντας μας ότι οι νεκροί λόγω έλλειψης ΜΕΘ είναι κάτι φυσιολογικό, ότι τα καμένα στρέμματα δάσους είναι κλιματική αλλαγή, ότι μια μολότοφ είναι χειρότερη από μια σφαίρα, ότι οι επαναπροωθήσεις προσφύγων είναι εθνική πολιτική κι ότι ένας πατέρας πρόσφυγας που έχασε το παιδί του σε ναυάγιο είναι ένοχος παραμέλησης ανηλίκου. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι απολογητές του «ατσαλάκωτου» συστήματος εξουσίας είναι συνένοχοι στην μεγαλύτερη διαστρέβλωση της αλήθειας που συντελέστηκε ποτέ στην Ελλάδα. Παραπλανούν και ψεύδονται και κάνουν το μαύρο άσπρο. 

Η ηθική καταδίκη είναι αυτό που τους πρέπει. Αξίζουν την περιφρόνηση μας…
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.