Χατζηδάκης: Επαναφέρει το Μάτι και τη Μάνδρα για να κρύψει τις κυβερνητικές ολιγωρίες για τον καύσωνα

«Κοίτα ποιος μιλάει, διότι θυμάστε την Μάνδρα το Μάτι και τα λοιπά»

Ακόμα μια χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης προς τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ζήτησε από τον Κωστή Χατζηδάκη απαντήσεις όσον αφορά τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για «καύσωνα ανικανότητας», ο Υπουργός Εργασίας αποφάσισε να πετάξει και πάλι λάσπη απαντώντας: «Κοίτα ποιος μιλάει, διότι θυμάστε την Μάνδρα το Μάτι και τα λοιπά».

Ο υπουργός Εργασίας φαίνεται να μην διάβασε την ανακοίνωσε που εξέδωσε η επιχειρησιακή μονάδα meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, υπογραμμίζοντας ότι η πυρκαγιά στο Μάτι ήταν μια «πυροθύελλα»

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο τριών ετών το meteo είχε αναφερθεί στην επίδραση της κλιματικής αλλαγής που φέρνει «μια νέα πραγματικότητα ακραίων δασικών πυρκαγιών, οι οποίες εύκολα μπορούν να ξεπεράσουν τις δυνατότητες καταστολής, ανεξάρτητα από την αφθονία και την τεχνολογία των διαθέσιμων μέσων δασοπυρόσβεσης».

Αδιάβαστος πιάστηκε επίσης όσον αφορά το πόρισμα της έρευνας του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής και νυν Ειδικού Ερευνητή, κ. Ανδριανού Γκουρμπάτση, το οποίο έδειξε ότι μέσα σε ένα τρίμηνο κάηκε έκταση ίση με την καμένη έκταση ολόκληρου του 2019.

Βέβαια, ίσως και να τα γνώριζε όλα αυτά και για αυτό να επέλεξε να ακολουθήσει τη κλασική γραμμή τυμβωρυχίας και λασπολογίας, προσπαθώντας έτσι να κρύψει κάτω από το χαλί τις κυβερνητικές ανεπάρκειες όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης του καύσωνα.

Διότι, την ίδια στιγμή που βρίσκεται στο “κόκκινο” το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας, τα κυβερνητικά μέτρα εξαντλήθηκαν σε μια έκκληση προς τους πολίτες για «κλειστά φώτα και μπάνιο με κρύο νερό», ακολουθώντας ξανά το δόγμα της ατομικής ευθύνης.

Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει και ο Σάκης Μουμτζής για να βάλει μια τάξη στις εκατέρωθεν καταγγελίες, ανακαλύπτοντας πως δεν φταίει η ζέστη για την αύξηση της κατανάλωσης του ρεύματος αλλά…οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ανεβάζοντας μια εικόνα από ένα φωταγωγημένο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων και λέγοντας ότι πρόκειται για σπίτι ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις εδώ:

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…