"Χαστούκι" ΥΠΟΙΚ στους….Πορτοσάλτε: Αναληθή τα δημοσιεύματα περί δείπνου Βαρουφάκη – Σόρος – Για "γατάκια" έγραφε o δημοσιογράφος

Αναληθείς χαρακτηρίζει τις αναφορές περί δείπνου του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τη Μ. Παρασκευή στο Βερολίνο με τον Τζορτζ Σόρος…

Αναληθείς χαρακτηρίζει τις αναφορές περί δείπνου του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τη Μ. Παρασκευή στο Βερολίνο με τον Τζορτζ Σόρος το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών βάζει στη θέση τους τους διάφορους Πορτοσάλτε:

«Τα δημοσιεύματα σε ορισμένα ΜΜΕ που αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάνης Βαρουφάκης, δείπνησε τη Μ. Παρασκευή στο Βερολίνο  με τον κ. Τζωρτζ Σόρος είναι αναληθή.

O κ. Βαρουφάκης την ημέρα εκείνη επέστρεψε από το Παρίσι απευθείας στην Αθήνα. Επιπλέον, με τον κ. Σόρος έχει μιλήσει δύο φορές στο ίδιο συνέδριο, το 2012, και από τότε δεν τον έχει δει ούτε του έχει μιλήσει ποτέ.

Αν οι συντάκτες τους δεν έπεσαν θύματα παραπλάνησης από τις πηγές τους τότε πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφόρηση».

 

Σχόλιο για την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη από το δείπνο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στη Λετονία, είχε βιαστεί να κάνει στο Twitter και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με τη γνωστή «αντικειμενικότητά» του είχε γράψει :

“Εσείς,οι νεοφιλελέ δεξιοί είστε λίγο χαλβάδες! Όταν έχεις δειπνήσει με τον Σόρος,θα πας για βραδινό με τα γατάκια της ευρωζώνης..Κάτσε καλά”.

picture_2_0.png