Newsroom

Newsroom

Χαρίτσης: Το παρακράτος υπήρχε και υπάρχει και είναι στα χρώματα της ΝΔ

«Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που καταγράφονται από την ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών σε δυσώδεις υποθέσεις;»

χαριτσισ

«Οι σοκαριστικοί διάλογοι που αποκαλύφθηκαν από την ΕΥΠ επιβεβαιώνουν ότι το παρακράτος υπήρχε και υπάρχει και είναι στα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Τονίζει ότι «το παρακρατικό κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ανώτατων δικαστικών και πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον κ. Μητσοτάκη. Ούτε για αντιπερισπασμούς, ούτε για μισόλογα». Ο κ. Χαρίτσης σημειώνει ότι ο ο πρωθυπουργός «οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει ξεκάθαρα:

– Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που καταγράφονται από την ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών σε δυσώδεις υποθέσεις;

– Σε ποιες ενέργειες θα προβεί σχετικά με τον χρηματισμό ανώτατων δικαστικών από μιντιάρχες φίλους του για υποθέσεις τους, ο οποίος αποκαλύπτεται από τα λεγόμενα των ίδιων των δικαστικών στις συνομιλίες που κατέγραψε η Υπηρεσία Πληροφοριών;».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει πως «μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις, πάει πολύ να μιλά ο κ. Μητσοτάκης για δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ». Και καταλήγει: «Περιμένουμε απαντήσεις».

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…