Χαρίτσης: Η ΝΔ υποβαθμίζει το κράτος και θέτει σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον    

H ΝΔ οραματίζεται «ένα κράτος δίχως ελεγκτικούς μηχανισμούς, μια χώρα που θα βασιλεύει ξανά η φοροδιαφυγή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η εργοδοτική αυθαιρεσία, μια κοινωνία που θα είναι έκθετη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών» σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στο facebook με τον τίτλο, «Υποβαθμίζοντας το κράτος - θέτοντας σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον».

Χαριτσης

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι πολιτικός που κρατάει το λόγο του» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης, προσθέτοντας ότι «όλοι και όλες τον θυμόμαστε στη νησιωτική του περιοδεία προεκλογικά, όταν διαβεβαίωνε ότι «δεν θα στείλω το ΣΔΟΕ» και περιέγραφε το ΣΕΠΕ ως εμπόδιο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

«Δέκα μόλις μέρες μετά τις εκλογές, η ΝΔ προχωρά στην κατάργηση ουσιαστικά του ΣΔΟΕ και στην πλήρη υποβάθμιση του ΣΕΠΕ» συνεχίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται για απλές διοικητικές ή γραφειοκρατικές μεταβολές, αλλά για κινήσεις που αποδιαρθρώνουν κρίσιμους ελεγκτικούς μηχανισμούς στην υπηρεσία της κοινωνίας και της δημοκρατίας». 

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι «η ανησυχητική αυτή εξέλιξη συνιστά έμπρακτη απόδειξη του μέλλοντος που οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία: ένα κράτος δίχως ελεγκτικούς μηχανισμούς, μια χώρα που θα βασιλεύει ξανά η φοροδιαφυγή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η εργοδοτική αυθαιρεσία, μια κοινωνία που θα είναι έκθετη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών». 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…