Newsroom

Newsroom

Χαρίτσης: Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα καταδικάσει την εγκληματική συμμορία

Για «ολοκλήρωση μίας ιστορικής δίκης» έκανε λόγο ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος στο Εφετείο, στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

syriza

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα καταδικάσει τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς για τη δράση της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του για την ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης.

«Τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται μια ιστορική δίκη, η δίκη για την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η δίκη αυτή δεν ήταν αυτονόητη» αλλά «το αποτέλεσμα του αγώνα του αντιφασιστικού κινήματος στη χώρα μας, για πολλά χρόνια, ώστε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που διέπραξαν εγκλήματα να φτάσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Ο κ. Χαρίτσης είπε ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι, αξιοποιώντας τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε αυτή την πολύχρονη δίκη, θα καταδικάσει τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς για τη δράση της εγκληματικής συμμορίας». «Το οφείλουμε», υπογράμμισε, «στα δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, το οφείλουμε στην ελληνική οικογένεια, το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…